Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Chodce přecházejícího mimo přechod srazilo auto. Nadýchal čtyři a půl promile

K dopravní nehodě došlo v úterý po osmé hodině večer na jabloneckém Horním náměstí. Auto tam srazilo chodce, který přecházel mimo přechod. Dvaačtyřicetiletý muž navíc nadýchal 4,49 promile alkoholu.

„Řidič s vozidlem Kia Ceed jel ve směru od ulice Korejská k ulici Palackého, kde při projíždění levotočivé zatáčky přehlédl chodce, který přecházel vozovku mimo vyznačený přechod pro chodce,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Muž po střetu s autem upadl na silnici a zranil se. „Posádkou Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje byl převezen do jablonecké nemocnice. Charakter a doba léčení jeho zranění jsou nyní předmětem probíhajícího šetření,“ dodala.

Alkohol u řidiče vozidla policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Ale v dechu chodce na místě nehody naměřili hodnotu alkoholu v dechu 4,49 promile. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ uzavřela Sochorová.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, nehoda, jablonec, chodec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chodce přecházejícího mimo přechod srazilo auto. Nadýchal čtyři a půl promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.