Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Úterý 24. září 2024  |  Svátek má Jaromír
Bez reklam

Mezi Jestřebím a Dubou havaroval motorkář. Policisté v souvislosti s nehodou hledají řidiče modrého BMW

Řidiče modrého BMW hledají v souvislosti se srpnovou nehodou motorkáře na silnici I/9 mezi Jestřebím a Dubou dopravní policisté z České Lípy. O pomoc žádají i veřejnost a případné svědky.

„Policisté z Dopravního inspektorátu v České Lípě prověřují okolnosti dopravní nehody motocyklu tovární značky Yamaha XT1200Z, ke které došlo 24. srpna ve 14:10 hodin. Řidič motocyklu na silnici č. I/9 od Jestřebí k Dubé po vyjetí stoupání v levotočivé zatáčce nezvládl řízení a vyjel mimo pozemní komunikaci, kde havaroval v silničním příkopu. Při dopravní nehodě utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován do Krajské nemocnice Liberec. Policisty provedená dechová zkouška u něj neprokázala přítomnost alkoholu,“ popisuje nešťastnou událost policejní mluvčí Klára Jeníčková.

Policisté během vyšetřování nehody zjistili, že motorkář mohl před dopravní nehodou reagovat na brždění před ním jedoucího vozidla a ve snaze zabránit střetu strhl řízení a vyjel mimo komunikaci. „K vozidlu bylo zjištěno, že se jedná o osobní automobil tovární značky BMW modré barvy, jehož řidič na místě uvedené dopravní nehody nezastavil a odjel,“ dodává Jeníčková.  

Vzhledem k prověřování veškerých okolností uvedené dopravní nehody se policie obrací na veřejnost se žádostí o spolupráci. „Přijmeme jakákoli svědectví o okolnostech příčiny vzniku nehody a zároveň žádáme také řidiče modrého BMW, aby se nám ozval. Učinit tak může on, stejně jako případní svědci, prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo osobně, na služebně Dopravního inspektorátu Česká Lípa,“ uzavírá policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Policie ČR

Štítky doprava, nehoda, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi Jestřebím a Dubou havaroval motorkář. Policisté v souvislosti s nehodou hledají řidiče modrého BMW  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.