Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Středa 16. října 2024  |  Svátek má Havel
Bez reklam

Cizinci se u sídla kraje hádali, jeden skončil v korytě Nisy. Policie žádá svědky o pomoc s rozuzlením případu

Se žádostí o spolupráci se obrací na veřejnost Policie ČR v případu verbálního sporu a zřejmě následného napadení, ke kterému došlo už 23. července v Liberci nedaleko sídla Libereckého kraje. V případu figurují dva mladí muži, cizinci, jeden z nich skončil po incidentu v korytě Lužické Nisy. Pokud jste toho dne byli mezi 18. a 19. hodinou u krajského úřadu nebo v přilehlém okolí a incidentu jste byli přítomni, uvítá policie vaše svědectví.

„K možnému fyzického napadení došlo v centru Liberce 23. července tohoto roku. Verbální spor dvou mladých mužů, cizinců, skončil fyzickým střetem a následným pádem jednoho z nich do koryta Lužické Nisy, v blízkosti budovy Krajského úřadu a parku IQ Landia. Mezi 18. a 19. hodinou, kdy ke sporu došlo, bylo v uvedeném parku množství lidí, jejichž svědectví by mohlo výrazným způsobem dopomoci vyšetřujícím policistům k rozuzlení všech okolností sporu,“ uvádí policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

V daném případu policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví, za který pachateli, v případě prokázání viny, může hrozit trest odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do tří let.

„Žádáme svědky této události, aby se nám ozvali prostřednictvím bezplatné linky 158, na telefonní číslo 974467122 nebo nám informace předali přímo na služebně Obvodního oddělení Liberec – centrum v ulici Krajinská. Děkujeme za spolupráci,“ uzavírá policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Policie ČR

Štítky krimi, policie, cizinci, napadení, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinci se u sídla kraje hádali, jeden skončil v korytě Nisy. Policie žádá svědky o pomoc s rozuzlením případu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.