Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Středa 16. října 2024  |  Svátek má Havel
Bez reklam

Krádež třiceti tisíc z recepce libereckého hotelu. Policie hledá dva muže

Policie už od srpna řeší případ krádeže hotovosti z recepce jednoho z hotelů v centru Liberce. Nyní zveřejnila fotku dvou mužů, které v souvislosti s tímto činem hledá.

Celkem šlo o třicet tisíc korun. „Jeden z mužů měl na sobě černé boty, šedé kalhoty, červené tričko s krátkým rukávem a kolem krku omotanou černou mikinu. Na očích měl nasazeny černé sluneční brýle a na levé paži v horní části tetování blíže nespecifikovaného motivu. Druhý muž byl oděn do tmavých kalhot, černé mikiny, jejíž kapuci měl nasazenou na hlavě. Na nohách měl černou obuv,“ popsala mluvčí policie Klára Jeníčková.

Policie se obrací na veřejnost, zda muže nepozná na fotkách. „Jakékoli informace o mužích na fotografiích, nám mohou dopomoci k objasnění uvedeného případu. Ozvat se můžete prostřednictvím bezplatné linky 158, na tel. č. 974467100 nebo se dostavit přímo na služebnu Obvodního oddělení Liberec – centrum,“ dodala.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, krádež, liberec, hotel, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krádež třiceti tisíc z recepce libereckého hotelu. Policie hledá dva muže  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.