Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

S pervitinem v kapse a možná i žíle kroužil ulicemi Liberce

Nejspíš zfetovaný, bez řidičáku a ještě s dávkou drog v kapse. Tenhle řidič prostě neměl co dělat za volantem. Při kontrole ho hodinu po včerejší půlnoci odhalili policisté v Nové ulici v Liberci. Osmadvacetiletý řidič se mužům zákona už od pohledu nezdál, zkoušku na přítomnost drog ale odmítl a případ bude řešit magistrát.

„Muž za volantem se jim neměl čím prokázat, protože, jak vyšlo najevo, žádný řidičský průkaz nikdy nevlastnil. Navíc se policistům zdálo, že je pod vlivem drog. Když ho ale vyzvali k tomu, aby se podrobil orientačnímu testu na návykové látky, odmítl to,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Tím si nejspíš přidělal ještě víc problémů. Vzhledem k tomu, že neuvedl žádný závažný důvod, bude jeho odmítnutí řešit ve správním řízení příslušný městský úřad. Ten ho může potrestat až padesátitisícovou pokutou a vyslovením zákazu řízení motorových vozidel.

Jeho největším problémem je ale nyní to, že u něj v autě policisté zajistili 1,6 gramu pervitinu, který měl ukryt ve žlutém plastovém obalu od Kinder vajíčka. „Zajištěnou látku policisté zajistili a odeslali k  laboratorní expertíze, na základě jejíchž výsledků bude obviněn z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu,“ dodala Baláková.

Štítky drogy, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S pervitinem v kapse a možná i žíle kroužil ulicemi Liberce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.