Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Benzínku Kontakt opět přepadl lupič. Policie zveřejnila identikit

Benzínka Kontakt v Mydlářské ulici v Liberci je snad prokletá. Za poslední rok jí už třikrát navštívil lupič. Naposledy si přišel pro několik tisíc, které si odnesl 28. dubna před sedmou hodinou večerní. Podle policie jsou záznamy z kamery tak nekvalitní, že raději zveřejnila identikit, který by se měl muži podobat až z devadesáti procent.

„V průběhu šetření se kriminalistům podařilo zjistit, že muž se na místě poblíž benzínky pohyboval již hodinu před přepadením. Jeho podobu zaznamenaly bezpečnostní kamery. Záběry nejsou příliš kvalitní, ale na základě výpovědi poškozeného se podařilo sestavit identikit podezřelého muže,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Snědý muž v černé nebo modré mikině od bílé barvy zamířil rovnou za pult. Tam odstrčil obsluhu a se slovy: „dej sem peníze, to je přepadení“, zaměřil svou pozornost na pokladnu, kterou se pokoušel otevřít. To se mu podařilo, a poté, co z ní vytáhl několik tisíc korun, odešel.

„Pachatel se nijak nemaskoval a podle zjištěných informací se mělo jednat o muže snědé pleti vysokého 170 – 175 centimetrů, ve věku zhruba 26 let. Byl spíše silnější postavy, měl tmavé, středně dlouhé vlnité vlasy a kolem rtů měl krátké vousy,“ dodala mluvčí.

Lupič, který přepadl benzinku dvakrát v minulém roce, už sedí ve vazbě. Pomůžete také s dopadením jeho nástupce? Jakékoliv informace, které můžou vést k jeho dopadení, můžete volat na linku 158.

Štítky policie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benzínku Kontakt opět přepadl lupič. Policie zveřejnila identikit  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.