Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie potvrdila vraždu ve Vratislavicích. Pachatel zatím uniká

Kriminalisté zveřejnili první oficiální informace ke včerejší vraždě ve Vratislavicích nad Nisou. Násilnou smrtí zemřel šedesátiletý muž, který měl bydlet v ulici U Sila. Policejní hlídku včera odpoledne na místo přivolal jeho známý, který se ním měl sejít. Senior však nereagoval na telefon, SMS zprávy ani na zvonění u dveří.

„Do místa bydliště muže vyslal operační důstojník policejní hlídku, aby oznámení prověřila. Rovněž byli přizváni i hasiči, kteří asistovali při otevření bytu. Uvnitř byl pak nalezen muž bez známek života. Přivolaná lékařka konstatovala smrt, muže podle všeho někdo zavraždil,“ potvrdila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

PSALI JSME: Kriminalisté údajně vyšetřují vraždu ve Vratislavicích

Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří ve středu zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání vraždy. „V tuto chvíli se z taktických důvodů nebudeme vyjadřovat ke způsobu zabití muže, ani k dalším okolnostem,“ doplnila mluvčí.

Zdroj Liberecké Drbny, jehož jméno redakce zná, krátce po události řekl, že měl být muž ubodán. Policie podle jeho slov ve večerních hodinách hledala zbraň, kterou byl muž usmrcen. „Prohledávali kontejnery a popelnice,“ prozradil další z místních.

Pachatele se podle policie stále nepodařilo dopadnout. „Kriminalisté prováděli až do brzkých ranních hodin dnešního dne neodkladné a neopakovatelné úkony přímo na místě události. V současné době směřuje veškeré jejich úsilí k dopadení pachatele zločinu,“ uzavřela mluvčí.

Případ i nadále sledujeme

Štítky vražda, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, policie, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie potvrdila vraždu ve Vratislavicích. Pachatel zatím uniká  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.