Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mladík vyzul kamaráda z bot. Vzal mu je kvůli nesplacenému dluhu

Podobnou kuriozitu asi dlouho jablonečtí policisté neřešili. Když jim ve středu odpoledne devatenáctiletý mladík oznámil, že mu jeho o šest let starší kamarád ukradl z nohou boty kvůli dvousetkorunovému dluhu, nestačili se asi divit. Pětadvacetiletý zloději si tím zavařil víc, než čekal. Za krádež mu hrozí dokonce i vězení.

„Vzhledem k tomu, že podezřelý poškozenému vzal boty v době, kdy je měl při sobě, hrozí mu nyní za spáchání uvedeného trestného činu trest odnětí svobody až na dva roky,“ poznamenala mluvčí jablonecké policie Dagmar Sochorová.

Ke kuriózní krádeži došlo v Květinové ulici v Jablonci nad Nisou včera kolem šesté hodiny večerní. „Podezřelý využil toho, že jeho známý seděl na lavičce a z nohou mu ukradl boty Nike v hodnotě 1500 korun, což udělal proto, že mu poškozený dlužil 200 korun. Dále mu ovšem ještě podezřelý z obličeje sundal sluneční brýle v hodnotě 150 korun, které navíc v ruce rozmáčkl,“ dodala mluvčí.

Policisté ještě tentýž večer sdělili ve zkráceném přípravném řízení zloději podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Za to mu hrozí až dva roky za mřížemi.

Štítky obuv, krádež, Nike, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík vyzul kamaráda z bot. Vzal mu je kvůli nesplacenému dluhu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.