Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Těžkooděnci se připravují na příjezd ostravských chuligánů

Policisté z Jablonce nad Nisou jsou v pozoru. Do města dnes přijedou fanoušci ostravského Baníku, kteří nemají zrovna nejlepší pověst. Poklidnému podvečeru nenasvědčují ani informace, které se policistům podařilo získat. Zápas proto proběhne za zvýšených bezpečnostních opatření.

„Na základě dosud získaných informací policisté vyhodnotili tento zápas jako rizikový a lze předpokládat, že ze strany některých neukázněných příznivců klubů a diváků by mohlo dojít k narušení veřejného pořádku,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Bezpečnostní opatření připravená policií se dotknout i domácích fanoušků. „Proto upozorňujeme také na úpravu dopravního značení v ulicích Vrkoslavická a U Stadionu, která bude platit již před zahájením samotného utkání, v jeho průběhu i bezprostředně po jeho ukončení. Z důvodu zajištění nerušeného průběhu celé akce žádáme všechny občany, kterých se toto opatření dotkne, aby jej respektovali a dbali pokynů členů pořadatelské služby, kteří budou na místech přítomni,“ dodala.

Zápas předpoledního kola nejvyšší domácí fotbalové ligy začíná dnes v 17:15.

Štítky Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těžkooděnci se připravují na příjezd ostravských chuligánů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.