Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policistka rozmluvila zoufalé ženě pokus o sebevraždu

Na dnešní službu nejspíš dlouho nezapomene policistka z Rychnova a policejní vyjednávač. Pár minut po poledni měli v rukou život zoufalé jednatřicetileté ženy, která měla v plánu skočit z cyklolávky nad silnicí číslo 65 mezi Jabloncem nad Nisou a odbočkou na Rádlo. Náročné vyjednávání mělo nakonec šťastný konec.

„Na místo ihned po nahlášení vyjely policejní hlídky i policejní vyjednavač. Ten přijel na místo události v době, kdy již s ženou na lávce hovořila policistka. Oběma společně se následně podařilo mladé ženě její sebevražedný úmysl rozmluvit,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Co ženu k tak zoufalému činu vedlo, není zatím jasné. Za zachráněný život ale může děkovat policistce, která byla na místě mezi prvními a vyjednávači.

„V době tohoto vyjednávání byla v úseku Jablonec nad Nisou – Dolní Dobrá Voda provedena úplná uzavírka silnice a policisté v daném místě odkláněli veškerou dopravu. Provoz na této komunikaci byl plně obnoven až před druhou hodinou odpolední,“ doplnila mluvčí.

Rozrušenou ženu převezla záchranná služba do liberecké nemocnice.

Štítky Jablonec nad Nisou, Dobrá voda, a.s., Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policistka rozmluvila zoufalé ženě pokus o sebevraždu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.