Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zfetovaný polský "neřidič" otočil ve Vísce své auto na střechu

O pořádné pozdvižení v obci Víska se postaral včera večer dvaadvacetiletý Polák. Ten přesto, že nikdy nevlastnil řidičské oprávnění, usedl za volant Toyoty Yaris. Jeho zběsilá jízda pod vlivem drog nemohla skončit jinak, než nehodou. V příhraniční obci naboural do přístřešku na propan-butanové lahve a otočil své auto na střechu.

„Po nehodě se snažil z místa utéct. To se mu nepovedlo a po pár stovkách metrů ho zadrželi policisté,“ řekla Drbně mluvčí policie Ivana Baláková.

Mladík neměl za volantem co pohledávat hned z několika důvodů. Nikdy nevlastnil řidičské oprávnění a ke všemu za volant usedl pod vlivem drog. „Po nehodě navíc odmítl zdravotní vyšetření bez jakékoliv závažného důvodu,“ dodala mluvčí.

Sečteno podtrženo, ve správním řízení si nejspíš vyslouží zákaz řízení všech motorových vozidel a pokutu až padesát tisíc korun. Velkým štěstím je, že nezranil sebe ani nikoho dalšího.

Štítky havárie, Toyota Yaris

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný polský "neřidič" otočil ve Vísce své auto na střechu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.