Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zběsilá honička, motocyklista ujížděl i po chodnících

Policisté mají za sebou zběsilou honičku ulicemi Liberce. Dnes kolem páté hodiny odpolední si hlídka libereckých policistů všimla rychle jedoucího motocyklu v Kubelíkově ulici. Po honičce ulicemi Kubelíkova, Americká a Hanychovská se ho podařilo zastavit až policejním zátarasem, do kterého naboural.

„Motocyklista na výzvy k zastavení nereagoval a hlídce ujížděl až na křižovatku ulic Hanychovská a Žitavská, kde se ho podařilo zastavit. V těchto místech se policistům podařilo motocyklistu předjet a zblokovat ho policejním vozem,“ popsala honičku policejní mluvčí Ivana Baláková. Podle ní motocyklista chvílemi ujížděl i po chodnících a ohrožoval nejen další účastníky dopravního provozu, ale také chodce. Podle odhadu hlídky jel až 150 kilometrů v hodině.

Sedmatřicetiletý motocyklista do policejního vozu narazil, k žádnému zranění ale nedošlo. „Na místě odmítl zdravotní prohlídku,“ dodala mluvčí.

Poté, co se ho policistům podařilo dopadnout, vyšlo najevo, proč nejspíš ujížděl. „Zkouška na přítomnost drog byla u motocyklisty pozitivní. Policisté u něho objevili také sáček s bílým práškem,“ uzavřela mluvčí.

Další informace zjišťujeme

Štítky Liberec, chodník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zběsilá honička, motocyklista ujížděl i po chodnících  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.