Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

"Doma měla vše, nechápu to," říká matka pohřešované dívky

Od pondělního rána nemají policisté ani rodina žádné informace o sedmnáctileté Nicole Knotková. Ta v noci z neděle na pondělí nepozorovaně odešla ze svého domova a rodině se nehlásí. „Nikdy nic takového neudělala a ani nevím o žádném důvodu, proč by měla utíkat z domova,“ říká její matka.

„Vůbec nevím, kde by mohla být. Podle mě se chytla nějaké party, nic jiného mě nenapadá. Doma měla vše,“ dodala nešťastná matka. Ta si zároveň myslí, že by se její dcera mohla pohybovat v okolí Kokonínské ulice a Vrkoslavic.

Dívka je vysoká do 165 centimetrů, má dlouhé hnědé až zrzavé vlasy, hnědé oči obloukovité obočí, středně velký rovný nos, střední ústa. Na sobě měla tmavé legíny, bílou mikinu na zip s kapucí a dvěma černými pruhy na rukávech.

„Pohřešování Nicoly Knotkové oznámila policistům v pondělí její matka. Pohřešovaná dívka odešla tajně z domova na Jablonecku v pondělí v době od 00:15 do 05:30 hodin a do současné doby se nevrátila ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Její mobilní telefon je vypnutý,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Pokud jste dívku během tohoto týdne potkali nebo víte, kde se zdržuje, kontaktuje policisty na lince 158.

Štítky domov, rodina, Vrkoslavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

"Doma měla vše, nechápu to," říká matka pohřešované dívky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.