Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Šťastný konec pátrání, desetiletý chlapec spal v seníku

Policisté mají za sebou další úspěšné pátrání. Ve čtvrtek kolem 18:40 odešel demonstrativně desetiletý chlapec ze svého domova ve Cvikově potom, co mu rodiče vyčetli prospěch ve škole a jeho nevhodné chování. Maminka toto protestní gesto zprvu nebrala vážně a domnívala se, že se brzy vrátí. Opak byl pravdou.

Hoch ale trucoval opravdu a doma se ani do setmění neukázal. Rodiče ho proto začali hledat nejprve sami na vlastní pěst,  a když už  si nevěděli rady, ohlásili jeho zmizení ve 23:15 policistům.

"Do pátrání se okamžitě zapojili policisté ze Cvikova i Nového Boru včetně psovoda se služebním psem. Naštěstí byli úspěšní a malého uprchlíka objevili v jednom seníku ve Cvikově, kde tvrdě spal. Potom, co ho probudili, dovedli ho domů k rodičům," řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

V tomto týdnu to nebylo poprvé, co policisté hledali ztraceného syna na základě žádosti  zoufalých rodičů. Shodou okolností se jednalo také o desetiletého chlapce. Ten se do místa svého bydliště v České Lípě včera nevrátil ze školy domů. I jeho vypátrali a předali rodičům.

Štítky Cvikov, Nový Bor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šťastný konec pátrání, desetiletý chlapec spal v seníku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.