Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tragická nehoda v Hanychově. Senior nepřežil střet s dodávkou

Tragická nehoda zastavila ve čtvrtek ráno provoz na tramvajové trati mezi Hanychovem a Viaduktem. Projíždějící dodávka podle policejního vyšetřování dostala smyk a vjela na chodník, kde srazila šestasedmdesátiletého muže. Jakákoliv resuscitace už byla neúspěšná.

Podle první verze, kterou policie zveřejnila, měla dodávka srazit seniora, když přebíhal silnici. Po několika hodinách vyšetřování policisté zveřejnili druhou verzi, podle které je pravděpodobnější, že řidička VW Transporter srazila muže až na zastávce.

„Policisté již nařídili soudní pitvu ke zjištění přesné příčiny smrti muže. Současně žádají o pomoc veřejnost. Policisté přijmou informace od lidí, kteří byli svědky této tragické nehody. Veškeré poznatky a informace přijmou policisté na lince tísňového volání 158,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Čtyřicetiminutová resuscitace záchranářů, kteří na místo dorazili během pár minut, byla už neúspěšná. „O oživování se na místě pokoušeli před jejich příjezdem také lidé čekající na zastávce,“ dodala mluvčí krajské záchranky Lenka Moravcová.

Po celou dobu vyšetřování nehody byla tramvaj nahrazena autobusy.

Další informace zjišťujeme

Štítky Volkswagen Transporter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda v Hanychově. Senior nepřežil střet s dodávkou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.