Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mekáč u Nisy přešel na nonstop režim a chystá samoobslužné pokladny

Liberec má první fastfood s nonstop otevírací dobou. Restaurace McDonald's u obchodního centra Nisa přešla v polovině července na nepřetržitou otevírací dobu pro nákup z okénka automobilu. Samotná restaurace se zavírá na pět hodin v jednu ráno. Provozovatel tak reagoval na časté požadavky zákazníků.

„Po loňském rozšíření provozní doby od šesti ráno do jedné hodiny ranní jsme zaznamenali od stálých zákazníků zájem o prodej i v nočních hodinách. Dle jejich informací chtěli uvítat i jinou nabídku jídla v nočních hodinách v Liberci, než byla ta stávající,“ řekl Drbně provozovatel libereckých poboček McDonald´s Radek Janalík a doplnil: „Začali jsme záměrně přes léto, kdy je poptávka vzhledem k prázdninovému režimu i počasí zvýšená, zejména o víkendu. Noční provoz je zaveden jako celoroční po celý týden.“

Není to jediná změna, která „Mekáč“ u Nisy čeká. Už za rok by měla celá restaurace projít velkou rekonstrukcí. „Dojde k rozšíření restaurace uvnitř, včetně zavedení McCafé. Přibude nový nábytek v moderním designu, nová zahradní terasa s větším počtem míst, a hlavně dojde k novému způsobu objednávání a výdeje jídla uvnitř restaurace. To bude zahrnovat nové interaktivní digitální samoobslužné kiosky pro objednávání a placení výrobků,“ prozradil provozovatel.

Změny otevírací doby se letos dočkala i druhá pobočka řetězce, která před nedávnem oslavila druhý rok provozu. „I na druhé restauraci McDonald´s u Géčka jsme rozšířili provozní dobu. Z původních 7-22 hodin, kdy je otevřena restaurace uvnitř, máme dnes otevřeno na McDrive od 6 do 24 hodin,“ dodal Janalík. Ten zároveň nevylučuje, že by v budoucnosti rád vrátil McDonald´s do centra města.

„Zvažujeme tudíž i tuto variantu, ale vše bude záviset na zvolení vhodné lokality. Nicméně je ve hře expanze i do jiných míst Libereckého kraje jako je Jablonec nad Nisou či Česká Lípa. Jsou to atraktivní místa,“ uzavřel.

Štítky Lužická Nisa, restaurace, Liberec, McDonald's, McCafé

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jana Hlaváčková

Jinak jste opravdu drbny. Restaurace je otevřená do 24:00 a ne do 1:00.

Čtvrtek, 23. července 2015, 14:17Odpovědět

Jana Hlaváčková

Ano vše pro zákazníky na úkor zaměstnanců. Sedřít je pořádně z kůže za devítku čistého.

Čtvrtek, 23. července 2015, 12:49Odpovědět

Mekáč u Nisy přešel na nonstop režim a chystá samoobslužné pokladny  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.