Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Seniorka ležela dva dny pod pohovkou, zachránilo ji klepání

Více než osmačtyřicet hodin strávila zaklíněna pod pohovkou seniorka z Frýdlantu. Zachránil ji až výpadek elektrického proudu a pozorný soused, který zaslechl její bouchání nábytkem o podlahu. Do rukou lékaře se dostala silně dehydratovaná, žádné větší následky by si z nepříjemné události odnést neměla.

„Strážníci, kteří na místo dorazili jako první, si od ochotného souseda vypůjčili žebřík. Jeden z nich poté oknem nahlédl do bytu v druhém poschodí, kde opravdu spatřil ležící starší ženu zaklíněnou mezi pohovkou a postelí. Vzhledem k tomu, že mohla být ohrožena na zdraví či dokonce životě, strážník nezaváhal a otevřeným oknem obratně vstoupil do bytu,“ popsala mluvčí libereckých strážníků Daniela Bušková.

Dehydratovanou ženu převezla do nemocnice záchranná služba. Pomoci se dočkala až po více než dvou dnech. „Nemohla se hýbat a upozorňovala na sebe boucháním o podlahu a nábytek. To však sousedé uslyšeli až při náhodném výpadku elektrické sítě po více jak osmačtyřiceti hodinách od jejího pádu,“ potvrdila mluvčí.

Štítky Frýdlant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka ležela dva dny pod pohovkou, zachránilo ji klepání  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.