Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Sanitka se střetla s Octavií doktora, škoda je 150 tisíc korun

Lehce poraněný skútrista, nabourané BMW a dva zdemolované vozy zdravotnické záchranné služby. To je výsledek dvou včerejších nehod, ke kterým došlo na Jablonecku. V neděli v půl páté odpoledne v Lučanech havaroval opilý skútrista. K jeho nehodě vyjela záchranářská Octavie i sanitka. Ani jedno z vozidel na místo nedorazilo.

„Řidič Octavie musel náhle zareagovat na situaci v provozu vzniklou před ním  a vozidlo prudce zabrzdit a zastavit. Na tuto situaci však nestačil včas zareagovat řidič sanity Volkswagenu Transporter jedoucí za ním a narazil do zadní části Octavie. Řidič sanitky se ještě snažil střetu vyhnout, kdy vjel s vozidlem vlevo. Zde však najel na břeh a přetočil se na pravý bok a ke střetu s Otavií i přesto došlo,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Nehoda dvou záchranářských vozů se obešla bez zranění. Škoda je ale 150 tisíc korun. Tedy patnáctkrát vyšší, než u nehody, ke které záchranáři vyjížděli.

Oba vozy měly namířeno k nedaleké nehodě, při které naboural opilý muž na skútru do BMW a lehce se zranil. Při dechové zkoušce nadýchal 2,9 promile. „Policisté u 31letého řidiče skútru provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která ukázala, že řidič se zřejmě na místním koupališti před jízdou značně posilnil,“ dodala mluvčí

Štítky Škoda Octavia, havárie, BMW, okres Jablonec nad Nisou, Volkswagen Transporter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sanitka se střetla s Octavií doktora, škoda je 150 tisíc korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.