Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Prodavačce u pultu s uzeninami ukradl stravenky za tisícovku

V hlavě se mu zrodil plán. Tohle nebude nikdo čekat. Odlákám prodavačku až ke klobásám, aby neviděla na pokladnu a udeřím. Devatenáctiletý mladík tohle skutečně provedl, místo peněz si ale odnesl stravenky asi za tisíc korun. Stalo se v pondělí v Globusu u pultu s uzeninami.

Nutno dodat, že mladý zloděj už je na svůj věk hodně zkušený a zřejmě ví, co a jak. Už dřív byl soudně trestán a za další krádež mu tak nyní hrozí vězení. Dlouho se tak ze stravenek neradoval. „Policisté získali dobrý popis mladíka, na jehož základě se jim podařilo zloděje ještě tentýž večer v centru města Liberce zadržet,“ řekla mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

V tu dobu už ale zloděj stravenky neměl, podařilo se mu je vyměnit za peníze. Těch už si ale neužil a noc tak strávil na služebně na Vápence.

Ke krádeži došlo 31. srpna a mladík je v cele dosud. Co mu hrozí? „Policisté mu ve zkráceném přípravném trestním řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu nyní hrozí až tříleté vězení,“ dodala mluvčí.

Autoři

Štítky stravenky, Globus, krádež, Liberec, uzenina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodavačce u pultu s uzeninami ukradl stravenky za tisícovku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.