Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladý řidič zdemoloval Fabii i zahradu, sám se lehce zranil

Sobotu si může v kalendáři zaškrtnout jako druhé narozeniny jednadvacetiletý mladík, který ošklivě havaroval v Pihelu. S Fabií předvedl takovou „kolostřešní“ kombinaci, že jí nepomůže ani sebelepší automechanik. Co je důležitější, sám z vraku auta vyvázl s lehkým poraněním. Škoda, kterou způsobil, je skoro čtvrt milionu.

K nehodě došlo kolem deváté hodiny večerní, když řidič jedoucí od České Lípy na Nový Bor vlivem vysoké rychlosti dostal v zatáčce do smyku a vyjel mimo silnici. Tam pak ujel asi 100 metrů po poli a nakonec prorazil plot a vřítil se do zahrady, kde zdemoloval sušák na prádlo, poškodil několik okrasných dřevin, vyvrátil ovocný strom a převrátil se na bok.

„Přivolaní zdravotníci ho s blíže nespecifikovaným, spíše lehčím zraněním, převezli sanitou na ošetření do českolipské nemocnice,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková. Škoda je podle ní vyčíslena na 240 tisíc korun.

Štítky Škoda Fabia, Česká Lípa, Nový Bor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič zdemoloval Fabii i zahradu, sám se lehce zranil  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.