Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kriminalisté se zabývali smrtí seniorky. Zemřela na podchlazení

Kriminalisté se od pondělního rána zabývali smrtí dvaaosmdesátileté ženy, kterou našel náhodný kolemjdoucí mezi bytovkami v Jestřebí. Nařízená pitva prokázala, že žena zemřela v důsledku podchlazení. Nejspíš vlivem zdravotních komplikací odešla z domu a bloudila po okolí. Poté se vysvlékla a lehla na zem.

„Tento případ vyvolal v obyvatelích Jestřebí značné rozpaky a strach, zda ženě někdo záměrně neublížil. V tuto chvíli můžeme veřejnost uklidnit, že se nejednalo o násilný trestný čin, ale o nešťastnou a pro příbuzné ženy nemilou a smutnou událost,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Po seniorce pátral od druhé hodiny ranní téhož dne její manžel. Ženu však nad ránem objevil až jeden z nájemníků bytovek. „Na místo přijel lékař a kriminalisté včetně kriminalistického technika, místo zajistili a prováděli nezbytné úkony. Rovněž byla nařízena soudní pitva, která by kriminalistům osvětlila příčinu smrti ženy, kterou se ještě v pondělí podařilo ztotožnit,“ uzavřela mluvčí.

Při vyšetřování okolností jejího úmrtí vyšlo najevo, že měla zdravotní problémy, které se v noci vystupňovaly. Zřejmě ve stavu zmatenosti a dezorientace odešla z bytu, bloudila po okolí a následně se vysvlékla z noční košile a lehla si na zem.

Štítky smrt, podchlazení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté se zabývali smrtí seniorky. Zemřela na podchlazení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.