Počasí dnes18 °C, zítra27 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Zloděj vytáhl na ostrahu obchodu injekční stříkačku. Hrozil, že ji nakazí žloutenkou

Na nedávnou službu v českolipském Kauflandu dlouho nezapomene jednadvacetiletý člen ostrahy. Koncem října ho upozornil alarm na jednatřicetiletého zákazníka, který se snažil opustit prodejnu s nákupním košíkem plným kradeného zboží. Chtěl si odtud odnést "nákup" za necelé čtyři tisíce korun. Když ho mladík i s lupem dopadl, vyhrožoval mu zloděj tím, že ho nakazí žloutenkou.

Muž se nejvíce bál toho, že ostraha přivolá policii, jelikož je právě v podmínce. „Z kapsy svého špinavého oblečení vytáhl dvě injekční stříkačky, sundal z nich kryt a řekl mu, že když ho nepustí, tak ho  nakazí žloutenkou. To samozřejmě mělo svůj účinek, protože mladý zaměstnanec agentury nechtěl riskovat své zdraví a nechal ho raději jít,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Později ho díky bezpečnostním kamerám vypátrali policisté a ve zkráceném přípravném řízení mu sdělili podezření z přečinu krádeže. „Není vyloučeno ani to, že bude jeho trestní stíhání rozšířeno i o další skutek spojený s jeho výhrůžkami, které směřovaly k pracovníkovi bezpečnostní agentury,“ dodala mluvčí.

Foto Brněnská Drbna

Štítky žloutenka, Kaufland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vytáhl na ostrahu obchodu injekční stříkačku. Hrozil, že ji nakazí žloutenkou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.