Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vražda v Novém Městě pod Smrkem? Kriminalisté vyšetřují násilný trestný čin, který skončil smrtí

Kriminalisté se zabývají dalším násilným trestným činem, který skončil smrtí muže. K incidentu došlo na městské ubytovně v Novém Městě pod Smrkem během neděle. Policie bližší informace k vyšetřování zatím nezveřejnila. Na případ upozornila dnes večer televize Prima. Pokud by se skutečně potvrdilo, že se jedná o vraždu, byla by to druhá taková událost na Liberecku během posledních pěti týdnů a celkem třetí v letošním roce.

Kriminalisté se podle mluvčí policie Ivany Balákové případem zabývají a další informace zveřejní nejdříve v pondělí. „Do té doby nebudeme k případu zveřejňovat žádné informace,“ dodala. Muže záchranná služba oživovala několik desítek minut.

VÍME VÍC: Policie obvinila z vraždy v Novém Městě pod Smrkem družku ubodaného muže

Tragická událost v Novém Městě pod Smrkem není jediným násilným trestným činem v posledních týdnech, který skončil smrtí. Státní zástupce poslal do vazby devětadvacetiletou ženu, která měla začátkem října zavraždit na pokoji bývalého hotelu Eden v Liberci svého o dvanáct let staršího partnera. Vražednou zbraní měl být podle kriminalistů kuchyňský nůž, kterým muži zasadila několik bodných ran. Za vraždu jí teď hrozí až osmnáct let vězení.

K první letošní vraždě v kraji došlo v polovině května, kdy na následky 11 bodných ran zemřel ve svém bytě šedesátiletý muž z Liberce. Policie z vraždy obvinila padesátiletého muže, motiv byl majetkový. Muž se k vraždě svého známého přiznal, hrozí mu až 20 let vězení nebo výjimečný trest.

Foto Brněnská Drbna/David Zouhar

Štítky Nové Město pod Smrkem, smrt, násilný trestný čin, vražda, Liberecký kraj, TV Prima, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vražda v Novém Městě pod Smrkem? Kriminalisté vyšetřují násilný trestný čin, který skončil smrtí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.