Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Tuhé mrazy nebo zdravotní komplikace? Liberečtí kriminalisté vyšetřují smrt bezdomovce

Zdravotní problémy ve spojení s tuhými mrazy můžou být příčinou smrti muže bez domova, kterou kriminalisté od úterní půl jedenácté večerní vyšetřují. Smrt dvaapadesátiletého bezdomovce v lesíku poblíž Edeky v Rochlici, na kterou jste redakci upozornili vy, potvrdila také policie. Přesná příčina úmrtí zůstává v šetření.

„Lékař mohl pouze konstatovat smrt. Naše posádka ani nezahajovala resuscitaci,“ řekla mluvčí krajské záchranky Lenka Moravcová.

Přesnou příčinu smrti by měla určit až nařízená pitva. Muž měl podle našich informací brát léky, které zapíjel alkoholem. "Záchrannou službu mu přivolali jeho kamarádi," dodala mluvčí policie Vlasta Suchánková. Šetření na místě nenasvědčuje tomu, že by se na smrti podílel někdo další.

Podle našich informací se mělo jednat o muže, který žije dlouhodobě na ulici. Právě lidé na okraji společnosti v těchto dnech zažívají krušné chvilky. Rtuť teploměru tento týden klesá v Liberci až k mínus patnácti stupňům Celsia. Tuhé mrazy mají pokračovat i v dalších dnech.

Foto Dominik Svoboda

Štítky mráz, smrt, Liberec VI-Rochlice, Liberec, bezdomovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tuhé mrazy nebo zdravotní komplikace? Liberečtí kriminalisté vyšetřují smrt bezdomovce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.