Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vandala, který okopával auto strážníků, prozradily velké uši. Policie ho díky nim dopadla

Hodně nezvyklé poznávací znamení usvědčilo vandala, který včera odpoledne „upustil páru“ na dodávce městské policie na nejfrekventovanějším místě v Liberci. Dodávku odstavenou ve Fügnerově ulici okopal a promáčkl na ní dveře. Neunikl ale pozornosti kolemjdoucího, který přivolal policisty a jako poznávací znamení udal odstáté uši. Ty ho také prozradily.

„Policisté ho zhruba do patnácti minut od přijetí telefonátu vypátrali a zadrželi. Svědek jim totiž poskytl dost podrobný popis pachatele a popsal jim i takový detail, že měl podezřelý hodně odstálé uši. Strážníci si ho pak  v ulicích města našli poměrně snadno,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Vandalem byl čtyřiatřicetiletý muž s přechodným bydlištěm v Liberci. Ke všemu se doznal, důvod ale neuvedl. V jeho krvi kolovalo 1,68 promile alkoholu. „Ještě včera si od policistů převzal písemné vyhotovení záznamu o sdělení podezření z přečinů výtržnictví a poškození cizí věci. Z nich se zodpovídá ve zkráceném přípravném řízení,“ uzavřela mluvčí.

Foto MP Liberec

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandala, který okopával auto strážníků, prozradily velké uši. Policie ho díky nim dopadla  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.