Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Chlapce těžce poranila větev. Do nemocnice ho musel transportovat vrtulník

Ve velmi vážném stavu transportoval vrtulník letecké záchranné služby chlapce do ústecké nemocnice poté, co ho v Kuřívodech poranila větev. Život mu dost možná zachránila jeho kamarádka, která ihned běžela k nedalekým panelákům přivolat pomoc.

K vážnému úrazu došlo v úterý odpoledne. „V kritickou dobu se chlapec se svou kamarádkou procházel po větvi, která trčela z kmene rozlomeného stromu. Ta pak na něj spadla. Bližší okolnosti události policisté stále zjišťují,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

K chlapci nemohl kvůli počasí vzlétnout vrtulník z Liberce, proto na místo vyrazila letecká záchranná služba z Ústí nad Labem, která transportovala chlapce do nemocnice. „Do příjezdu zdravotnické záchranné služby poskytovali chlapci první pomoc tři dospělí lidé. Jednalo se o dva místní obyvatele, ženu a muže,  a o policistu obvodního oddělení policie v Mimoni,“ dodala mluvčí.

Případem se teď zabývají kriminalisté, na kterých je teď rozluštění, zda se chlapec nezranil v kvůli nedbalosti nějaké konkrétní osoby, která porušila své povinnosti.

Foto ZZSLK

Štítky nemocnice, Liberec, Ústí nad Labem, Mimoň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chlapce těžce poranila větev. Do nemocnice ho musel transportovat vrtulník  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.