Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Školku Motýlek navštívil zloděj, z kanceláře ukradl kasičku s příspěvky od rodičů

Liberečtí policisté pátrají po zloději, který se v noci na pondělí neštítil okrást děti z mateřské školky Motýlek v Broumovské ulici. Neznámý zloděj se do objektu dostal poté, co rozbil okno. Jedinou věcí, kterou odnesl, byla pokladnička, kterou našel v kanceláři. V ní bylo uloženo 8 tisíc korun od rodičů na provoz školky.

„Je zřejmé, že tu hledal jen peníze, protože kromě nich nic jiného nechybí. Oprava okna přijde provozovatele školky na přibližně 3 tisíce korun,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Není to přitom poprvé, co policisté řeší vloupání do některé z libereckých školek. První únorovou noc řádil zloděj v centru Liberce. Nejprve se vloupal do jedné z prodejen na Rybníčku, u které vypáčil okno. Jelikož se mu nic nepodařilo ukrást, zamířil do nedaleké školky, kde z kanceláře hospodářky odnesl plný trezor. Škoda je vyčíslena na 100 tisíc korun. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky okno, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Školku Motýlek navštívil zloděj, z kanceláře ukradl kasičku s příspěvky od rodičů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.