Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tři dny, tři přepadení. Lupiči si o víkendu vytipovávali seniorky

Řádí v Liberci lupič, který se zaměřuje na seniorky nebo jde jen o shodu náhod a více lupičů? Těžko říct, jasné je jen to, že policisté od uplynulého víkendu řeší tři případy, kdy kdosi okradl seniorky v ulicích Liberce. Všechna přepadení se naštěstí obešla bez zranění.

Série přepadení začala v pátek po sedmé hodině večerní u Penny Marketu v ulici Na Žižkově. Šestasedmdesátileté ženě tam kdosi z ruky vytrhl kabelku, se kterou utekl neznámo kam. Žena s kabelkou přišla o doklady, platební kartu a také 1500 korun.

V druhém případě si kdosi o den později vytipoval osmdesátiletou seniorku ve Valdštejnské ulici v Liberci. Neznámý muž jí z ramene vzal kabelku, čímž jí způsobil škodu 3400 korun.

Poslední případ, který policisté kvalifikují jako loupež, se odehrál v ulici U Domoviny. Tam kdosi v neděli zaútočil na dvaasedmdesátiletou ženu. „Zde ji neznámý muž, kterého tu potkala, uhodil pěstí do obličeje a potom jí odcizil kabelku. I s lupem pak utekl neznámo kam. Krádeží kabelky si pomohl k finanční hotovosti 500 korun, platební kartě oznamovatelky a mobilnímu telefonu. Celková škoda představuje částku 2 660 korun,“ doplnila mluvčí policie Ivana Baláková.

Štítky Liberec, kabelka, Penny Market, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři dny, tři přepadení. Lupiči si o víkendu vytipovávali seniorky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.