Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Seniorka vyhnala nezvanou návštěvu francouzskými holemi

Pro dobrotu na žebrotu. Známé pořekadlo se málem potvrdilo seniorce bydlící v centru Liberce. Starší žena chtěla před nedávnem ochotně pomoci neznámé ženě, která u její dveří zazvonila s prosbou o vodu na zapití léků. Když šla stařenka pro sklenici s vodou, snažila se žena společně s dalšími dvěma ženami proklouznout do bytu. Seniorka se ale nedala a ženy vyhnala francouzskými holemi.

Ochotná seniorka chtěla vyhovět neznámé ženě, která se dožadovala vody na zapití léků. „Když šla stařenka pro sklenici vody, snažila se návštěvnice spolu s dalšími dvěma ženami vniknout do bytu. Duchapřítomná seniorka ale pohotově zareagovala, a když ženy nereagovaly na ústní vykázání, zahnala je pomocí francouzských holí,“ řekla mluvčí městských strážníků Daniela Bušková.

Všechny tři aktérky z místa utekly a sousedé přivolali hlídku městské policie. „Strážníci zkontrolovali zdravotní stav poškozené seniorky a věc předali republikové policii,“ dodala mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka vyhnala nezvanou návštěvu francouzskými holemi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.