Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj profesionál. Při vloupání do zaparkovaných aut nic nepoškodil

Policisté z Českolipska pátrají po zloději, který v pondělí vykradl dvě auta zaparkovaná na polní cestě u Provodína. Policisté zatím moc indicií, díky kterým by se ho mohlo podařit dopadnout, nemají. Zloděj se totiž dostal do auta neznámým způsobem a při krádeži ani na jednom z vozidel nic nepoškodil.

Zaparkovaný Citroen a Ford kdosi navštívil mezi 16:00 a 18:30. Na liduprázdném místě ho při činu nikdo nerušil. V autech navíc oba majitelé nechali peníze.

„V citroenu našel zloděj peněženku s hotovostí 5 200 korun a ve fordu další peněženku s třemi tisíci korun, kterou si vlastník ukryl pod kobereček na podlaze. V kapse za sedadlem spolujezdce ještě objevil 300 korun a 15 euro,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Po totožnosti zloděje pátrají policisté. „Ti se domnívají, že krádež má na svědomí zkušený pachatel, protože obě vozidla otevřel, aniž by je jakkoliv poškodil,“ dodala mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky Citroën, okres Česká Lípa, Provodín, Ford Motor Company

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj profesionál. Při vloupání do zaparkovaných aut nic nepoškodil  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.