Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tragická událost u Kvítkova je stále zahalena nejsnostmi

Vražda nebo sebevražda? Kriminalisté od soboty vyšetřují podivnou smrt šestadvacetileté ženy a jednapadesátiletého muže. Podle Krimi zpráv TV Prima by se mohlo jednat o vraždu, kdy bývalý přítel ženy neunesl její odchod. Přesnou příčinu smrti určí až dnešní soudní pitva.

Podle zpráv televize žila šestadvacetiletá maminka malého dítěte se svým o pětadvacet let starším přítelem v obci Chlum u České Lípy. Před několika týdny ale měla od muže odejít, což špatně nesl.

Oba našla policie v sobotu mrtvé poblíž Kvítkova na Českolipsku. Podle spekulací televize byla žena nalezena uškrcená v autě, muž měl být oběšený na nedalekém stromě. Vše je ale jen spekulací místních.

„V tuto chvíli provádějí kriminalisté nezbytné úkony trestního řízení podle trestního řádu, přičemž důležité pro posouzení případu budou i závěry soudní pitvy. S ohledem na tyto skutečnosti není možné uvolnit zatím žádné další informace,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková

Nad celou tragickou událostí se vznáší několik otazníků. Podle kolegyň měla mladá žena o víkendu odjet s novým přítelem do Francie, už ve čtvrtek večer s nimi ale na sociálních sítích přestala komunikovat. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky Kvítkov, TV Prima, okres Česká Lípa, Česká Lípa, Chlum, Francie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická událost u Kvítkova je stále zahalena nejsnostmi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.