Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Anonym, který vyhnal nájemníky z ubytovny, stále uniká. Podle policie šlo o muže volajícího z budky

Liberečtí kriminalisté stále pátrají po anonymním volajícím na linku 158, který v pondělí večer nahlásil bombu na ubytovně v Hanychovské ulici. Zatím ví pouze to, že volal z telefonního automatu a že se jednalo o muže. Jeho totožnost zatím zůstává neznáma. Za šíření poplašné zprávy mu hrozí až tři roky za mřížemi.

O údajném uložení bomby se policisté dozvěděli po desáté hodině večerní. „Operační důstojník neprodleně na místo vyslal několik policejních hlídek. Policisté po příjezdu na místo zahájili evakuaci osob z čtyřpatrové budovy a zajistili místo a jeho okolí proti pohybu osob,“ řekla mluvčí policie Vladimír Šrýtrová.

Pro všechny evakuované osoby přistavili hasiči na místo vyhřívaný autobus.

Nikoho asi nepřekvapilo, když přivolaný psovod nenalezl v celém objektu žádný nástražný vůbušný systém „Prohlídkou se nepotvrdilo uložení nástražného výbušného systému. V průběhu opatření nebyly zraněny žádné osoby ani nedošlo ke škodám na majetku,“ potvrdila mluvčí.

Kriminalisté nyní vyhodnocují všechny stopy, které zajistili v okolí telefonního automatu. Objasněnost podobných případů bývá vcelku vysoká. Z loňských deseti oznámení se podařilo objasnit šest a z letošních šesti čtyři.

Foto čtenář Drbny

Štítky ubytovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anonym, který vyhnal nájemníky z ubytovny, stále uniká. Podle policie šlo o muže volajícího z budky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.