Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Vandal řádil v baru v centru Liberce. Nejprve urážel hosty a obsluhu, poté rozbil vše, co mohl

O pořádné pozdvižení v jednom z barů v ulici Na Poříčí v Liberci se koncem října postaral sedmatřicetiletý muž. Ten nejprve slovně napadal obsluhu i hosty, poté začal demolovat zařízení baru a nakonec zničil telefon jednomu ze štamgastů. Přesto, že nakonec agresor z místa utekl, policisté ho dopadli a obvinili z výtržnictví a poškození cizí věci.

„Uvnitř baru se muž choval vulgárně a agresivně, a proto jej barmanka vykázala ven. Muž za neustálého nadávání nakonec podnik opustil,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Chvíli na to začal kopat do dveří, které celé poškodil.

„Ostatní hosté baru se mu snažili v jeho agresivním jednání zabránit a vykázat jej ven. On je však hrubě slovně urážel a nakonec i fyzicky napadal a nakonec po nich vrhal různé předměty,“ dodala mluvčí.

Naštěstí muž nikoho nezranil. Jeden z hostů chtěl výtržníka natočit na svůj mobilní telefon, agresor mu ho ale vytrhl z ruky a hodil s ním k baru.

„Host tak přišel o mobilní telefon v hodnotě 17 tisíc korun, neboť telefon přestal být funkční. Výtržník poté z baru utekl,“ doplnila Šrýtrová. Kromě škody na mobilním telefonu způsobil škodu ve výši 20 tisíc korun na poškozených dveřích baru.

Policisté ale muže i tak vypátrali a obvinili z výtržnictví a poškození cizí věci. Za to mu hrozí až dva roky za mřížemi. Vyšetřování probíhá na svobodě.

Foto Policie ČR

Štítky Liberec, mobilní telefon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal řádil v baru v centru Liberce. Nejprve urážel hosty a obsluhu, poté rozbil vše, co mohl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.