Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

VYSPO - Už nikdy nesportuj sám

PR článek

Parta kamarádů z Liberce vytvořila jeden z nejlepších start-upů, mobilní aplikaci, která je momentálně mezi top 9 startupy v akcelerátorském programu Perry Talents. Pomocí mobilní aplikace, si každý jednoduše najde parťáka na sport, cestování, či jakoukoliv aktivitu. Aplikace je ke stažení zdarma na App Storu a Google Play necelý rok, ale i za tak krátkou dobu má zhruba 10 tisíc uživatelů a každým dnem komunita amatérských sportovců roste.

Vyspo není jen pro všechny sportovce, kteří hledají spoluhráče, či protihráče, ale také pro každého, kdo se chce s někým aktivně seznámit. 

Nemusíte být vrcholový sportovec, abyste mohli používat Vyspo. V aplikaci si můžete najít i nové kamarády na cestování, nebo hraních počítačových her. Aplikaci využívají například maminky na mateřské k seznámení s dalšími maminkami, či milovníci psů, aby tak seznámili své mazlíčky. Fantazii se meze nekladou.


V aplikaci fungují filtry a geolokace, takže uvidíte jen pro vás relevantní obsah a pokud nenajdete to pravé, můžete vždy založit vlastní událost, ve které zvolíte kdy, kde, případně s kým a jakou aktivitu chcete dělat. A pak už jen čekáte, než dostanete notifikaci, že se do vaši události někdo přihlásil. S aplikací VYSPO tak můžete poznat spoustu nových přátel, vylepšit si svou fyzickou kondici či zapomenout na „dobu karanténovou“. 

Život po pandemii a se pomalu začínal dostávat do normálu, počasí téměř ideální. Bohužel však není nikdy jisté, kdy a zda nám zase zavřou naše oblíbená fitka. A pokud jako my, neradi běháte či jezdíte na kole sami, VYSPO je ideální nástroj, jak si sehnat parťáka. 

Aplikace je ke stažení zcela zdarma na App Storu a Google Play. Více o Vyspo nadete tady.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vyspo, Liberec, sport, aplikace, Google Play, App Store, Android, mobilní aplikace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VYSPO - Už nikdy nesportuj sám  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.