Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chybí vám veřejné bruslení? Vyrazte se svou partou na led!

PR článek

Každá zimní sezóna se ve Sport Parku Liberec nese i ve znamení veřejného bruslení. To pravidelně láká desítky až stovky návštěvníků, kteří si chtějí užít sportovní zábavu na ledě. Kvůli nezbytným provozním omezením, která navazují na vládní opatření proti šíření koronaviru, zatím nebylo možné pořádně sezónu veřejného bruslení ve Svijanské aréně zahájit. Přesto si teď bruslení můžete užít, a to díky programu Partička na ledě nebo na Miniveřejku!

Partička na ledě pro všechny kamarády

S partou kamarádů nebo rodinou si tak můžete vyrazit zabruslit a to v mnohem zábavnější podobě než dřív! Získáte tak jen a jen pro sebe celou ledovou plochu, na které se budete moci pořádně vyřádit. Zahrajete si hokej nebo budete pilovat své bruslařské dovednosti? Možné je opravdu cokoliv! Přinést si může vlastní vybavení včetně hokejek a puků a s organizátory se můžete domluvit i na zapůjčení a instalaci hokejových branek. A aby byla party kompletní, budete si moci pustit i vlastní hudební doprovod!

Celou ledovou plochu si můžete rezervovat na jednu hodinu o víkendech nebo během vánočních svátků. Vaší bruslařské party se podle vládních nařízení může zúčastnit maximálně 10 osob včetně nebruslícího doprovodu a po celou dobu je nezbytné mít nasazené roušky. Hodina ne-veřejného bruslení na ledové ploše ve Svijanské aréně vyjde pouze na 2500 Kč pro celou partu dohromady.

Bruslení si užijete i bez party kamarádů – je tu Miniveřejko

Zabruslit si můžete jít i ve chvíli, kdy nemáte partu deseti stejně nadšených kamarádů. Během předvánočního víkendu i v průběhu Vánoc si můžete jít zabruslit na Miniveřejko ve Svijanské aréně v areálu Sport Parku Liberec. Na jedné ledové ploše bude moci bruslit maximálně 10 osob, aby byla dodržena všechna platná nařízení a vše bylo bezpečné. Díky tomu si užijete prakticky prázdné kluziště, a to se během běžného Veřejka nikdy nevidí! Budete tak mít skvělý prostor pro zábavu na ledě, trénování (kraso-)bruslařských kreací i na občasné pády.

Hodina Miniveřejka, která stojí 250 Kč na osobu, bude rozhodně intenzivní a plná sportovních zážitků více než dřív!

Obě akce – Partičku na ledě i Miniveřejko – si můžete rezervovat jednoduše online v síti Ticketportal. Vstupenky na Miniveřejko ani na Partičku na ledě není možné zakoupit na místě a nelze uplatnit Activepass ani Multisport kartu.

Před Miniveřejkem si lze zapůjčit brusle v prodejně JB Sport (pouze 26. 12. po předchozí domluvě), v případě Partičky na ledě to je možné pouze po předchozí domluvě. Vždy je nezbytné dodržovat všechna nařízení – např. nosit roušku i během sportovní aktivity.

Více informací o akcích i volných termínech najdete na www.sportparkliberec.cz.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky bruslení, sport park, aréna, Bílí Tygři Liberec, ledová plocha, Ticketportal SK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chybí vám veřejné bruslení? Vyrazte se svou partou na led!  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.