Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Připravuje se vyhlášení ankety nejúspěšnějších sportovců za rok 2020

Přes všechny problémy, které dopadají na celou společnost v důsledku pandemie koronaviru, se sportovci rozhodli připravit tradiční anketu Nejúspěšnější sportovci za rok 2020 v okrese Liberec a následně v Libereckém kraji.

Pořadatelé akce - Krajská organizace ČUS LK a Liberecká sportovní organizace se tímto obrací na sportovní kluby, tělovýchovné jednoty, příznivce sportu, fanoušky a další sportující veřejnost, aby pomohli se sestavením nominací sportovců a sportovních kolektivů do jednotlivých vyhlášených kategorií tím, že sportovce či kolektiv navrhnou.

„K podání návrhu nemusí být žádný speciální formulář, stačí jen napsat tyto údaje: Kategorie - jméno – příjmení - klubová příslušnost – výkon, za který je dotyčný navrhován. Podání návrhu má jen dvě podmínky: do kategorie mládež lze navrhnout sportovce, který v letošním roce dosáhl věku maximálně 19 let a navržený sportovec, nebo kolektiv, je členem klubu, který má sídlo na území okresu Liberec," uvedl Vladimír Boháč, předseda Krajské organizace ČUS LK a pořadatel ankety.

Vyhlášené kategorie jsou: dospělí jednotlivci a dospělí družstva, mládež jednotlivci a družstva, trenér profesionál a dobrovolný. Dále handicapovaní sportovci (jednotlivci a družstva dohromady), veteráni nad 60 let  a samozřejmě síň slávy. 

Svoje návrhy posílejte na mailové adresy: pancihlar@seznam.cz nebo v.bohac@lb-sto.cz, a to nejpozději do 28. prosince. „Slavnostní vyhlášení je plánováno na 28. ledna 2021. Věříme, že se výsledky ankety podaří na slavnostním večeru vyhlásit. Přesto, s ohledem na těžko předvídatelný vývoj epidemie coronaviru, od samého začátku pracujeme s alternativou, že živé vyhlášení nebude moci proběhnout a pak by se vyhlášení realizovalo formou přenosu on-line," doplnil Boháč.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Instagram Eva Samková

Štítky sportovec roku, anketa, pandemie covidu-19, Liberec, Liberecký kraj, Vladimír Boháč, družstvo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Připravuje se vyhlášení ankety nejúspěšnějších sportovců za rok 2020  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.