Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Home Credit Arena přivítá 16. ročník veletrhu Sport Live

PR článek

Program první zářijové soboty všech milovníků sportu je už po mnoho let jasný a jinak tomu nebude ani letos – 4. září 2021 se ve Sport Parku Liberec a Home Credit Areně uskuteční 16. ročník největšího sportovního veletrhu na severu Čech Sport Live 2021.

Po celý den od 9 do 16 hodin si návštěvníci každého věku budou moci vyzkoušet různé sporty, děti se budou moci zapojit do sportovních soutěží a samozřejmě se i přímo zapsat do sportovních klubů a oddílů, které na Sport Live zahájí nábor nových členů.

Novinky na Sport Live 2021 nebudou chybět

Tak jako každý rok, i pro letošní ročník si organizátoři pro návštěvníky připravili několik velmi zajímavých novinek. Tou první je špičkový přenosový vůz O2 TV Sport, který bude po dobu trvání veletrhu přistaven v blízkosti Home Credit Areny a do kterého budou moci všichni zájemci nahlédnout a objevit kouzla, která se skrývají za televizními přenosy těch nejzajímavějších sportovních přenosů.

Nově se na Sport Live 2021 můžete těšit na Cycology BMX/MTB airbag session a exhibice. Ty se mohou uskutečnit díky přenosnému odrazu a airbagovému dopadu na tenisových kurtech ve Sport Parku Liberec od 10:00. 13:00 a 14:30. Předvedou se zde top jezdci na BMX a MTB kolech s atraktivními skoky  jako jsou dvojité salto, kombinace otáček o 360° a průtahové triky.

Na veletrhu Sport Live 2021 proběhne také předávání výher z letní výzvy Neseď! Makej!, která probíhá od 23. srpna až do 2. září a navazuje tak na její jarní kolo. V tom se organizátorům povedlo zapojit do sportovních úkolů během jarního lockdownu na 2 000 dětí od jednoho roku až do 15 let.

Bruslení? Nesmí chybět! 

Jednou ze stěžejních částí každoročního programu je samozřejmě zahájení sezóny veřejného bruslení. To letos proběhne na ledě Home Credit Areny a všem bruslařům se zde budou věnovat trenéři a instruktoři bruslařské školy Bruslička, která je součástí Sport Parku Liberec. Veřejné bruslení se uskuteční ve třech blocích v časech 10:30–12:00, 13:00–14:30 a 15:00–16:30. Vstupenky na něj lze zakoupit již nyní online v síti Ticketportal.

Po loňském úspěchu se fanoušci fotbalu mohou těšit například na autogramiádu fotbalového týmu známých osobností Real Top Praha na stánku O2, ti hokejoví pak na autogramiádu A týmu Bílých Tygrů Liberec, která proběhne od 11:00 v ČS Klubu.

Na veletrhu Sport Live 2021 se toho ale bude dít mnohem, mnohem víc! Tak se přesvědčte v sobotu 4. září od 9 do 16 hodin v liberecké Home Credit Areně. Celým dnem vás provede moderátor Jan Bažant a DJ Baláž.

Ohodnoť článek

Štítky Sport Live, Home Credit Arena, veletrh, Home Credit, Liberec, Česko, Bílí Tygři Liberec, Real TOP Praha, Ticketportal SK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Home Credit Arena přivítá 16. ročník veletrhu Sport Live  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.