Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Veletrh Sport Live 2021 je tu. Představí přes padesát sportovních klubů a zařízení

PR článek

Již dnes od 9 do 16 hodin ožije liberecká Home Credit Arena a přilehlý Sport Park Liberec sportem ještě mnohem víc, než je tomu zvykem v běžné dny – koná se zde totiž 16. ročník sportovního veletrhu Sport Live 2021.

Na ochozech Home Credit Areny se tak návštěvníkům představí více než padesát sportovních klubů a zařízení z Libereckého kraje, které ukáží, jaké jsou sportovní možnosti v našem regionu. 

Veřejné bruslení i prohlídka přenosového vozu O2

Na veletrhu Sport Live ani tentokrát nemůže chybět jeden z hlavních bodů programu, kterým je tradičně zahájení sezóny veřejného bruslení. To se i letos uskuteční přímo na ledové ploše Home Credit Areny, a to za doprovodu instruktorů bruslařské školy Bruslička, kteří všem zájemcům pomohou se správnou techniku bruslení. Samozřejmostí je také možnost zapůjčit si brusle v prodejně JB Sport u Svijanské arény. Vstupenky na jednotlivé bloky veřejného bruslení si můžete koupit online v síti Ticketportal nebo po dobu trvání veletrhu také v pokladně Rotunda. V té si také můžete zakoupit permanentky na zápasy Bílých Tygrů Liberec v následující sezóně. A právě s hráči Bílých Tygrů se můžete potkat již v 11:00 v ČS Klubu na jejich autogramiádě.

Během letošního ročníku si návštěvníci můžou prohlédnout špičkový přenosový vůz O2 TV Sport, který bude přistaven v blízkosti Home Credit Areny. Všichni sportovní fanoušci si tak prohlédnou zákulisí televizních přenosů těch nejlepších zápasů a objeví sport zase z jiného úhlu.

Pro děti jsou připravené nejrůznější sportovní soutěže, jako je například oblíbený sportovní víceboj s Týmem silniční bezpečnosti, během nějž budou plnit sportovní úkoly u vybraných stánků na veletrhu. Současně bude možné si sport užít i z pozice diváka na sportovních turnajích různých věkových kategorií.

Sportovní událost sezóny

„Veletrh Sport Live 2021 je rozhodně sportovní událostí nové sezóny v severních Čechách. Ani my se však neobejdeme bez nezbytných protiepidemických opatření – samozřejmostí je povinnost mít zakryté dýchací cesty respirátory ve vnitřních prostorách. Každý návštěvník s výjimkou dětí do 6 let je povinen prokázat se platným negativním PCR testem ne starším než 7 dní, negativním antigenním testem ne starším než 72 hodin, platným očkovacím certifikátem, potvrzením o prodělání nemoci covid-19 v uplynulých 180 dnech nebo čestné prohlášení rodičů či potvrzení ze školy o provedení antigenního testu ve škole,“ uvedla projektová manažerka veletrhu Tereza Matulová ze společnosti SFM Liberec. Návštěvníci mohou absolvovat certifikovaný preventivní antigenní test také na místě u pokladny Rotunda, a to za cenu 99 Kč.

Vstup na veletrh je zdarma a více informací najdete na www.sportliveliberec.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky sportlive, veletrh, Liberec, Home Credit Arena, sport, SPORT PARK a.s., bruslení, Home Credit, Ticketportal SK, Bílí Tygři Liberec, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Veletrh Sport Live 2021 je tu. Představí přes padesát sportovních klubů a zařízení  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.