Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Další ročník Sport Live se blíží! Užijte si den plný sportu a zábavy

PR článek

Jedna z nejvýznamnějších sportovních událostí roku na severu Čech se blíží. V sobotu 3. září 2022 budete mít možnost si užít den na sportovním veletrhu ve Sport Parku Liberec a nedaleké Home Credit Areně a v průběhu jednoho dne si vyzkoušet nejrůznější druhy sportů. Pestrý program je připraven pro dospělé i děti, které navíc budou mít příležitost si vybrat z desítek sportovních klubů a organizací, které započnou nábor na další sezónu.

Jak je již tradicí, zahájení sezóny proběhne na ledové ploše v Home Credit Aréně za doprovodu instruktorek bruslařské školy Bruslička. Děti se budou moci zúčastnit náboru malých tygříků pro TJ Bílí Tygři Liberec. Součástí programu veletrhu budou také oblíbené sportovní víceboje a soutěže, během kterých si děti osvojí základy různých sportů.

Chybět nebude ani autogramiáda A – týmu Bílých Tygrů Liberec, jediná před zahájením sezóny 2022/2023, která proběhne od 11 hodin v klubu České Spořitelny v Home Credit Areně.

Oblíbené show i představení novinek

Po úspěšné loňské premiéře se i letos předvedou jezdci na BMX a MTB. Tým STEEZERS ze severu Čech a další jezdci mají připravenou show, ve které divákům ukáží díky přenosnému odrazu a airbagovému dopadu spoustu úchvatných skoků.

Letošní exkluzivní novinkou je představení esportového týmu SINNERS Esports, který vznikl za účelem vybudování profesionálního týmu na rozvoj esportových talentů. Projekt spolupracuje s vybranými talenty a rozvíjí je po profesní i osobnostní stránce. Další novinkou je představení mezinárodního festivalu sportovních filmů SPORTFILM. Kino promítající finálové filmy z aktuální festivalové soutěže bude pro návštěvníky přístupno po celý den.

Přijďte si užít sobotu 3. září na veletrhu Sport Live 2022. Celým dnem vás bude provázet moderátor Jan Bažant a DJ Pavel Zrnovský.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky sport, veletrh, Bílí Tygři Liberec, Česko, představení, Home Credit Arena, Home Credit, Česká spořitelna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další ročník Sport Live se blíží! Užijte si den plný sportu a zábavy  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.