Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Radil u školy dětem, ať neposlouchají učitele. „Poradce“ z něj udělaly drogy a alkohol

Výhružkami a nevyžádanými radami častoval šestačtyřicetiletý muž žák i učitele u jedné ze základních škol v České Lípě. Dětem vykládal sprosťárny a nabádal je, ať neposlouchají učitele, a když spatřil některého z pedagogů, vyhrožoval jim. Všechny nechtěné aktérky celkem vyděsil, a tak zavolali na pomoc strážníky.

„Strážníci díky vynikající místní znalosti muže podle popisu brzy našli, v okolí se pohybuje dost často a je to známá firma. Při setkání se strážníky muž viditelně zkrotnul a podrobil se také testu na alkohol a drogy s pozitivním výsledkem na THC,“ popsala mluvčí Městské policie v České Lípě Eva Vlastníková.

Muž se své chování snažil před strážníky zlehčovat, tvrdil, že o nic nešlo, bavili se prý o počítačových hrách, proto zmiňoval střílení. Přiznal, že má psychiatrické onemocnění a nevyhýbá se alkoholu a marihuaně. Strážníci ho důrazně upozornili, aby nevstupoval do areálu školy a nekontaktoval žádné z dětí. Hned poté se obrátili na psychiatrickou ambulanci, kam ho také dopravili. „Nakonec lékař rozhodl, o převozu muže sanitou do psychiatrické léčebny,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Česká Lípa

Štítky městská policie, česká lípa, THC

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Existuje cca 1% psychopatů což je asi sto tisíc, jeden ze sta. Potížisté,násilníci. Ti jsou bendovskymi soudy stále vypouštěni mezi lidi s podmíněnými tresty, násobnými zákazy řízení, výsměch lidem a práci policie. Viz další članek zde Vypijí pár piv, panáků a jezdí ulicemi , nebo v Ulicích se procházeli muži se zbraní , nebo Kyberkriminalita obrovský vzrostla(článek ,,I když jste bez peněz..). Jak dlouho ještě lidé chtějí trpět, dnes s vládou válečnických trpaslíků, kudlanek, trubců neschopných něco skutečně dělat pro obyvatele země kde žijí jak vidíme i u nás. S cenami vody, energie, válečnou daní, odchody do důchodu. Vláda Ods která nezískala ani 12% hlasů, neTop bez mandátu voličů, rydlrakušanovci s krytem a černou vlajkou mezi státními vlajkami na jejich omšelé budově, kteří vykroužkovali piráty na páté kolo u vozu. Jejich prezidenta nevolilo 13% voličů Danusche, 42% Babiše a 30% občanů kteří nechodí od rozvratu v roce 89 vybírat lépe převlečeného soudruha soukmenovce.

Neděle, 19. února 2023, 08:25Odpovědět

Radil u školy dětem, ať neposlouchají učitele. „Poradce“ z něj udělaly drogy a alkohol  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.