Počasí dnes27 °C, zítra19 °C
Pátek 21. června 2024  |  Svátek má Alois
Bez reklam

V pivovaru a jeho okolí si může užít cyklistické závody celá rodina

Malí i velcí milovníci cyklistiky mohou vyrazit na velké závodní klání. Klub cyklistů Pivovaru Vratislavice pořádá v sobotu 20. května závody horských kol pro veřejnost.

Dopoledne se na tratě vytyčené v areálu pivovaru vydají děti a odpoledne se budou na tratích v okolí pivovaru prohánět dospělí a junioři. Připraven je doprovodný program pro návštěvníky i občerstvení.

Jako první si svůj závod užijí ti nejmenší na odrážedlech. Startovní výstřel pro kategorii cyklistického potěru je naplánovaný na 10:00 hodin. Další kategorie budou startovat podle pokynů moderátora zhruba po 20 minutách. Dětské trasy budou vyznačeny v areálu pivovaru a pro juniory a dospělé budou nataženy v okolí pivovaru,“ uvedla za organizátory Iva Strnadová

Hlavní závod pro juniory a dospělé odstartuje ve 14:00 hodin. Nebude chybět ani divácky atraktivní kategorie nazvaná mutanti. Do ní se kvalifikují všichni, kdo pojedou závod na jiných než horských kolech. Určitě se diváci mohou těšit i na nápadité kostýmy některých závodníků.

Po závodě si malí závodníci a fanoušci užijí spoustu zábavy na skákacím hradu, který bude k dispozici všem dětem po celou dobu akce. Účast přislíbila i regionální značka vyrábějící volnočasové oblečení.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bikemat.cz/Jan Svoboda

Štítky cyklistika, závod, Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pivovaru a jeho okolí si může užít cyklistické závody celá rodina  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.