Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hokejisté Liberce potvrdili, že se jim proti Mladé Boleslavi daří

Hokejisté Liberce vyhráli ve 40. kole extraligy v Mladé Boleslavi 4:1 a regionálního soka porazili posedmé v řadě. Gólem a asistencí se na tom podíleli Adam Najman a Tomáš Filippi.

Zatímco Bruslaři dvě úvodní přesilové hry zápasu využít nedokázali, hostům stačilo ke skórování devět vteřin jejich první početní výhody. Po nich se prosadil přesnou tečí Filippi. Druhou přesilovku sice Liberec přetavit v gól nedokázal, ale čtyři vteřiny po jejím skončení hosté využili výhodného postavení v útočném pásmu ke druhému gólu. Jako poslední se puku dotkl Birner.

Ve druhé třetině byl k vidění jediný gól a opět inkasovali domácí. Vydařenou individuální akcí se prezentoval Najmam, který na konci zasunul puk mezi Růžičkovy betony. Středočeši se sice snažili o snížení, Tygry v prostřední třetině přestříleli, ale výraznější šance nepřicházely.

První zajímavá příležitost třetí třetiny už gólem za zády libereckého gólmana skončila. Závora si v předbrankovém prostoru našel odražený puk po Pavlíkově střele a připsal si druhý gól probíhající sezony.

Bruslaře branka nabudila a ve zbytku zápasu se tlačili za vyrovnáním, hosté si ale výsledek dokázali zkušeně pohlídat. Naopak se dokázali ještě jednou sami prosadit, když se do odkryté klece při boleslavské závěrečné hře bez brankáře trefil Vlach.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Bílí Tygři

Štítky hokej, extraliga, HC Bílí Tygři, Mladá Boleslav, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Liberce potvrdili, že se jim proti Mladé Boleslavi daří  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.