Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Pondělí 27. května 2024  |  Svátek má Valdemar
Bez reklam

Biatlonisté se s úspěšnou sezonou rozloučí exhibicí v Jablonci

Kompletní reprezentační špička včetně všech medailistů z nedávného světového šampionátu v Kontiolahti se představí při dnešní biatlonové exhibici v Jablonci nad Nisou-Břízkách. Supersprintu se zúčastní také Veronika Vítková, i když si v posledním závodu Světového poháru v ruském Chanty-Mansijsku poranila kotník.

Fanoušci se mohou těšit i na ostatní členy zlaté smíšené štafety z mistrovství světa Gabrielu Soukalovou, Michala Šlesingra a Ondřeje Moravce. Nejdříve se pojedou kvalifikace, muže pak čekají i rozběhy a do finálových závodů se dostane osm až deset mužů i žen.

Už loni po úspěšné olympiádě v Soči praskal areál v Břízkách ve švech a letos se biatlonistům sezona povedla ještě více. Proto se znovu očekává výborná kulisa a atmosféra.

Napsala ČTK

Štítky Jablonec, Veronika Vítková, Kontiolahti, Zimní olympijské hry 2014, Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec, Michal Šlesingr, biatlonista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Biatlonisté se s úspěšnou sezonou rozloučí exhibicí v Jablonci  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.