Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Fotbal

Slovan chce vybojovat evropské poháry. Jednání se dvěma posilami jsou ve finále

Už v sobotu vstoupí domácím soubojem s Příbramí liberecký Slovan do jarní části nejvyšší fotbalové soutěže. Klub je se zimní přípravou spokojen, tým porazil Plovdiv i Partizan Bělěhrad. Do útoku se podařilo sehnat Libora Kozáka a na cestě jsou...

Třetí ročník memoriálu tragicky zesnulého chlapce letos vyvrcholí v Jablonci

Memoriál Adama Martenka je vzpomínkou na fotbalistu Rapidu Liberec, který tragicky zahynul v roce 2016 v libereckém plaveckém bazénu. Letos se ho zúčastní 32 oddílů, cca na 350 mladých fotbalistů ve čtyřech kategoriích.

Futsalisté vezou první body z venku. Obrat v Uherském Hradišti zařídil dvěma góly Benek

Liberečtí futsalisté odcestovali v pátek do dalekého Uh. Hradiště, kde se utkali s druhým nováčkem soutěže Bazookou CF. První duel skončil na harcovských kolejích nerozhodně 5:5, a tak se dala očekávat vyrovnaná bitva.

VIDEO: Elvis nedorazil na zápas, vrací se do Liberce. Sebevědomí mi nedovolí hrát druhou ligu, vzkázal

Překvapivý vývoj nabralo plánované hostování Elvise Mashikeho v Českých Budějovicích. Čtyřiadvacetiletý hráč po týdnu na jihu Čech poslal trenéru Dynama videozprávu, že jeho sebevědomí mu nedovolí hrát druhou ligu a bez další omluvy nedorazil na...

Slovan má vysněného útočníka. Tým posílí Libor Kozák, připojí se v Turecku

Slibovaný útočník je tu. Slovanu se po delších jednáních povedlo dotáhnout příchod zkušeného střelce Libora Kozáka. Devětadvacetiletý hráč skončil v italském Livornu a ještě dnes se připojí k týmu na soustředění v Turecku.

Zlej Sen proti týmu plném reprezentantů podal sympatický výkon, pražské Slavii ale podlehl

Liberecký Zlej Sen se v dalším kole nejvyšší futsalové soutěže postavil velkému favoritovi - pražské Slavii. Proti týmu s makedonskými a srbskými reprezentanty odehrál sympatickou partii, ale podlehl 2:9. O oba góly domácích se postarala posila...

Slovan čeká na posily. Finalizujeme jednání se dvěma hráči, řekl sportovní ředitel Koukal

Původně chtěl mít trenér Hornyák dva nové hráče v kádru už v pátečním utkání s Neugersdorfem. To se nepovedlo, sportovní ředitel Zdeněk Koukal ale prozradil, že jednání jsou ve finální fázi. Mělo by jít o tvořivého záložníka a hrotového útočníka.

Slovan odehrál první přípravu. Hattrickem se proti Neugersdorfu uvedl Chorvat Musa

Po kondičním soustředění na Kypru se tento týden Slovan připravoval v domácích podmínkách. A v pátek dopoledne si zahrál první přípravný duel proti Neugersdorfu. Liberečtí vyhráli 5:0, hattrickem se blýsk nováček Petar Musa, který přišel ze Slavie.

Posily pro Slovan? Slovák Štefánik nezaujal, do pátku má být dotažen přestup dvou hráčů

Liberečtí fotbalisté se vrací z prvního zahraničního soustředění. Na Kypru nabírali hlavně kondici, zaměřili se ale i na herní prvky. S týmem se připravoval i slovenský střední záložník Štefánik, který ale trenéry nepřesvědčil. Už v tomto týdnu...

Zlej Sen na pražskou Spartu nestačil a prohrál 2:12

Svátek futsalu se odehrál v pátek v Liberci. Zlej Sen přivítal hvězdnou Spartu, které měl po úvodním debaklu v lize co vracet. Moc se to ale nepovedlo, favorit si z Liberce odvezl vysokou výhru 12:2.

Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.