Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Fotbal

Gól hlavou jsem dal naposled v žácích, říká po remíze s Teplicemi střelec prvního gólu Ševčík

Byl jedním z nejvýraznějších hráčů Liberce v souboji s Teplicemi. Měl hodně míčů, vymýšlel akce, centroval a dokonce vstřelil i gól. Výkon středopolaře Petra Ševčíka ale na výhru nestačil, Liberec se musí po domácím utkání spokojit s bodem.

Slovan dvakrát dotahoval, s Teplicemi získal bod. Opět se trefil žolík Pázler

Atraktivní utkání bylo k vidění ve třetím kole Fortuna Ligy mezi Slovanem Liberec a Teplicemi. Hosté dvakrát vedli, Liberec ale vždy brzy odpověděl a pak se hnal za vítězstvím. Další branka už ale nepadla a tak si oba týmy body rozdělily.

Slovan se představí doma. Ve třetím kola přivítá Teplice

Ligová soutěž se rozběhla naplno a liberečtí fotbalisté se opět představí doma. Na stadionu U Nisy přivítají nepříliš oblíbeného soupeře z Teplic, vždyť poslední tři utkání vyhrál právě soupeř. Zápas začíná v 17 hodin.

Zrajeme jako víno, jen doufám, že to bude rychlejší proces, řekl po Plzni trenér Slovanu Hornyák

Sympatickým výkonem se prezentoval Slovan na hřišti Viktorie Plzeň. Minimálně polovinu utkání byli hosté domácím minimálně vyrovnaným soupeřem. Trenér Slovanu mladé mužstvo chválil, mrzel ho asi desetiminutový výpadek, kdy měla Plzeň několik...

Bojovný výkon nestačil. Slovan v Plzni prohrál jediným gólem Krmenčíka

Hodinu odolávali Liberečtí favoritu z Plzně, pak se ale prosadil domácí kanonýr Krmenčík. Slovan odpovědět nedokázal, a tak na hřišti mistra prohrál nejtěsnějším možným výsledkem 1:0.

Ve druhém kole na hřišti mistra. Slovan se představí v Plzni

Pondělní dohrávku fotbalové první ligy obstarají týmy Plzně a Slovanu Liberec. Oba týmy v prvním kole vyhráli, a tak jdou do zápasu v dobrém rozpoložení. Favoritem jsou ale zcela jistě domácí, hosté z Liberce tvoří nový tým s plno hráči z druhé...

V prvním zápase si Slovan připsal výhru

Sobota, 21. července 2018, 20:21Fotbal

V prvním zápase si Slovan připsal výhru

Nový kouč Zsolt Hornák dovedl hned v prvním zápase Slovan Liberec k výhře. Fotbalisté Liberce na úvod nové prvoligové sezony doma zdolali 1:0 Karvinou gólem střídajícího Jana Pázlera z 85. minuty.

Mistrovská nostalgie i ostrá generálka na ligu. Slovan oslavil šedesátku

Libereckému Slovanu je šedesát. A tak se o víkendu slavilo a připomínalo. Pod Ještěd dorazila řada hráčů, která se do historie klubu zapsala mistrovským písmem. Lidé mohli vidět, jak trénuje áčko a také jak je první tým nachystaný na novou sezonu,...

SOUTĚŽ: Slovanu je šedesát. Přijedou gratulovat mistři, stadion se otevře lidem. Vyhrajte vstupenky

Přesně před šedesáti lety, 12. července 1958, byl založen Slovan Liberec. O nadcházejícím víkendu proběhnou velkolepé oslavy. Na podrobnosti k této akci jsme se zeptali ředitele komunikace a marketingu FC Slovan Tomáše Čarnogurského.

Slovan oslaví šedesátku. Dorazí mistrovské týmy, slavit se bude celý víkend

Liberecký fotbal slaví významné výročí, Slovan Liberec má šedesáté narozeniny, které oslaví o víkendu 14. a 15. července. Pod Ještěd dorazí řada bývalých hráčů třech mistrovských týmů, které si to rozdají mezi sebou, připraveny jsou prohlídky...

Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.