Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Slovan vás zve na Den otevřených dveří. Čtvrteční odpoledne patří fotbalovým nadšencům

Všichni zájemci si mohou tento čtvrtek na stadion U Nisy prohlédnout zázemí Slovanu Liberec. Více nám prozradí ředitel Slovanu pan Libor Kleibl.

V kolik hodin den otevřených dveří na Slovanu začíná a do kdy potrvá?

Dveře se otevřou v 14 hodin a zůstanou otevřené až do 18 hodin.

Co všechno si prohlédneme?

Zejména nově zrekonstruované a rozšířené zázemí Hlavní tribuny (včetně šaten domácích i hostů, rozšířené posilovny, nového press centra, V.I.P. prostor atd.).

Dále pak i kanceláře v administrativní budově (včetně zasedací místnosti s historickými dresy a fotografiemi), restauraci Slovanka s klubovými kronikami, dětský koutek s maskotem, novou místnost pro obsluhu LED panelů, zmodernizované lavičky pro náhradníky nebo třeba výstavu strojů našeho technického úseku. Na hrací ploše bude probíhat testování nových modelů kopaček NIKE! Navíc chystáme také jedno velké překvapení! Detaily programu postupně představujeme na našem webu a sociálních sítích.

Potkáme tu i hráče?

Ano, hráče i trenéry, na hřišti i při prohlídkách hlavní tribuny. Budete si s nimi moct i popovídat, získat jejich podpisy nebo se s nimi vyfotit.

Platí se nějaké vstupné do aeálu?

Vstup do areálu stadionu U Nisy bude zdarma. Z organizačních a kapacitních důvodů ale bude nutné si při příchodu ve Fanshopu rezervovat místa na zhruba půlhodinovou komentovanou prohlídku vnitřku Hlavní tribuny, a to na konkrétní čas. Za "voucher" na prohlídku Hlavní tribuny dáte 30 Kč (děti do 15 let v doprovodu dospělých voucher nutně nepotřebují) a při akci pak na oplátku od Slovanu dostanete dárek v dvojnásobné hodnotě.

Tisková zpráva

Štítky FC Slovan Liberec, Lužická Nisa, Nike, den otevřených dveří, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan vás zve na Den otevřených dveří. Čtvrteční odpoledne patří fotbalovým nadšencům  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.