Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Dobrý začátek, špatný konec. Liberec nad Jihlavou vedl, ale nakonec prohrál 1:4

Krátce poté, co Slovan oznámil odchod svou klíčových mužů defenzivy Koláře s Kúdelou, se Slovan v zimní Tipsport lize utkal s Jihlavou. A dlouho to vypadalo na slušný výsledek. Do vedení šli Liberečtí po čtvrthodině brankou Pulkraba, jenže Jihlava před půlí vyrovnala a v druhém dějství přidala tři branky.

Slovan začal lépe než jeho soupeř. Míč držel na svých kopačkách a nakonec šel i do vedení. Potočný presinkem získal míč a předložil ho Pulkrabovi, který uklízel do prázdné brány.

Jenže další branky už přidávala jen Jihlava. První varování přišlo ve 41. minutě, kdy Ikaunieks neproměnil penaltu. Jenže o dvě minuty později bylo srovnáno, když se trefil Fulnek.

Do druhého poločasu nastoupil Coufal, Folprecht, Bartl nebo Voltr, ale místo vítězství přišel debakl. Jihlava se trefila hned třikrát a Slovan tak prohrál 1:4.

Slovan nyní končí další blok zimní přípravy a čeká ho další přesun na Kypr. Zde už bude ladit herní formu. První zápas sehraje 26. ledna s Austrií Vídeň.

Miroslav Holeňák (asistent trenéra) „Máme několik zraněný, šanci dostali i kluci z juniorky. Dá se říct, že jsme hráli, ale soupeř dával góly. Výsledek nepřeceňujeme, ale ani nepodceňujeme. Prohra nás samozřejmě štve."

Slovan Liberec - Jihlava 1:4 (1:1)

Branky: 17. Pulkrab - 43. Fulnek, 74. Ikaunieks, 77. Daníček, 83. Ikaunieks. Žluté karty: 14. Havelka. Rozhodčí: Příhoda - Blažej, Vlasjuk.

Liberec: Hladký - Mikula (46. Coufal), Kacharaba (C), Karafiát (46. Köstl) , Knejzlík - Breite (46. Folprecht), Wiesner (46. Bartl), Havelka, Dorley, Potočný - Pulkrab (46. Voltr)
Jihlava: Rakovan - Schumacher, Krejčí, Ubrlík, Fulnek - Štěpánek, Zoubele, Mara, Vaculík (C) - Dvořák, Ikaunieks

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, příprava, Jihlava, FC Vysočina Jihlava, FC Slovan Liberec, Tipsport, Fulnek, FK Austria Wien, Miroslav Holeňák, Kypr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrý začátek, špatný konec. Liberec nad Jihlavou vedl, ale nakonec prohrál 1:4  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.