Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Ostrá premiéra. Vždycky to může být lepší, hlásil po Karviné devatenáctiletý stoper Köstl

Do Slovanu přišel v zimě na hostování ze Sparty. Talentovaný stoper Daniel Köstl se do hry dostal možná dříve než sám čekal, už ve třetím jarním kole kvůli zranění Ondřeje Karafiáta odehrál celý zápas proti Karviné. Šlo o jeho premiéru v nejvyšší soutěži a nevedl si vůbec špatně, i když sám uznal, že druhému gólu hostí se dalo zabránit.

Po zápase byl zklamaný ze ztráty dvou bodů. „Po celý zápas jsme kontrolovali hru a byli ve všech činnostech lepší. Neproměnili jsme šance v prvním poločase a dostali gól jako první, což nás trochu srazilo,“ řekl.

Podle něj při druhé brance Karviné propadl v souboji s Wágnerem a pak se nejspíš projevila nesehranost s druhým stoperem Kačarabou. S ukrajinským fotbalistou se mu ale jinak hraje dobře. „Na první společný mistrovský zápas jsme hráli relativně dobře a nijak zvlášť nepropadli dle mého,“ myslí si.

Mladého obránce a vlastně celý Slovan nyní čeká pikantní souboj na Slavii, kam v zimní přestávce zamířil celý realizační tým včetně asistenta trenéra Jaroslava Köstla, tedy staršího bratra Daniela. „Uvidíme, jaká bude nominace na zápas. Kdybych se dostal znovu do základu, tak se budu na tento duel nesmírně těšit a udělám vše pro vítězství,“ uzavřel.

Pohárové utkání v Edenu se hraje ve středu od 17 hodin.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, HET liga, Karviná, Daniel Köstl, MFK Karviná, AC Sparta Praha, Ondřej Karafiát, premiéra, SK Slavia Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ostrá premiéra. Vždycky to může být lepší, hlásil po Karviné devatenáctiletý stoper Köstl  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.