Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Juniorka Slovanu si zahraje o titul. Do nadstavbové části pomohla Sparta

I když základní část ligové soutěže měl juniorský tým Slovanu odehránu už před čtrnácti dny, až dosud musel čekat, zda si zahraje nadstavbovou část o titul. A nakonec se to povedlo, o čemž rozhodla dohrávka mezi Plzní a Spartou. Liberečtí mladíci začnou boj o nejvyšší příčky nejspíš už v neděli.

Slovan skončil v ligové tabulce na pátém místě zajišťujícím postup do nadstavbové části. Jenže ještě zbývaly dvě dohrávky týmů, které mohly Liberec předskočit. A oba týmy hrály se Spartou. Příbram pražský klub porazila a odsunula Liberec na šesté místo.

Čekalo se ale ještě na dohrávku Plzně opět se Spartou. Pokud by vyhrála Plzeň, postoupila by, v opačném případě by šel dál Slovan.

Sparta odehrála zápas noně posílena o hráče A týmu. V sestavě se objevil například Vácha, Juliš, Vatajelu nebo Hovorka. A pražský tým to nakonec zvládl, když vyhrál vlastním gólem plzeňského Peka 1:0.

Díky tomu Slovan udržel poslední postupové šesté místo a zahraje si o titul. V této elitní skupině změří síly s Teplicemi, Spartou, Mladou Boleslaví, Příbramí a Hradcem Králové z české skupiny a Karvinou, Zlínem, Ostravou a Slováckem z moravské části soutěže.

Nadstavba by měla odstartovat v neděli 8. dubna.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, juniorka, nadstavba, titul, Plzeň 2-Slovany, Plzeň, Liberec, Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Juniorka Slovanu si zahraje o titul. Do nadstavbové části pomohla Sparta  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.