Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Slovan chce prodloužit sérii utkání bez porážky. Dokáže naplno bodovat proti Teplicím?

Prodlouží fotbalisté Slovanu svou jarní domácí neporazitelnost? Aktuálně třetí tým ligové tabulky se v rámci 23. kola HET Ligy utká s týmem FK Teplice, diváci mohou očekávat ofenzivní fotbal, protože v posledních pěti vzájemných utkáních padlo 14 branek. Utkání začíná v sobotu v 18:00.

Teplice body potřebují, jelikož se jim podařilo naposledy naplno bodovat před měsícem proti Zlínu. Fotbalisté Teplic jsou po dvaadvaceti odehraných kolech na 8. místě tabulky s 28 body. Tepličtí mají bilanci 7 výher, 7 remíz a 8 proher. Alarmující pro Severočechy je, že se jim pouze jednou v této sezoně podařilo zvítězit na hřišti soupeře. 

Naopak Slovan poznal na jaře chuť porážky pouze jednou. Slova chvály stále zasluhuje především mladý střelec Pulkrab, v minulém kole na Slovácku vystřelil hubenou výhru 1:0, která pro Slovan znamenala udržení se na třetím místě. Zároveň to byla pro Matěje již sedmá branka na jaře, osmá celkově. Se sedmi góly je nejlepším jarním střelcem.

V posledním zápase na Stínadlech Slovan Teplicím podlehl, i přesto, že šel do vedení už v 7. minutě utkání. Dnes tak mají liberečtí Teplicím co vracet.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Liberec, FC Slovan Liberec, Matěj Pulkrab, FK Teplice, HET liga, FC Fastav Zlín, 1. FC Slovácko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan chce prodloužit sérii utkání bez porážky. Dokáže naplno bodovat proti Teplicím?  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.